Neem contact op: 0577-401971Help mij!
VWE Occasion koppeling voor WordPress

VWE occasion koppeling voor Wordpress

Maakt u gebruik van het voorraadsysteem van VWE voor het bijhouden van uw occasions? Wij hebben voor Wordpress een koppeling geschreven om uw voorraad automatisch in de website te verwerken. 

Uw occasions beter vindbaar in Google!

Maak niet langer gebruik van externe voorraadoverzichten die met iframe in uw website worden geintegreerd! Deze gegevens staan niet fysiek op uw pagina, waardoor ze voor Google onzichtbaar zijn.

Met de Wordpress module van MGS Automatisering komt u beter voor de dag. Voor iedere occasion wordt er een afzonderlijke pagina aangemaakt met de informatie en de foto's van het voertuig. Uw voorraad wordt zo optimaal aan de Google zoekmachine aangeboden, waardoor uw betere zoekresultaten zult ervaren.

 

 

Real-time updates

In VWE kunt u eenvoudig uw voorraad als advertentie doorsturen naar externe sites zoals: Autoscout24, Autotrader, Gaspedaal, Marktplaats en vele anderen. Wist u dat het ook mogelijk is om uw voorraad gelijktijdig op uw website te plaatsen?

Wij hebben een handige module voor Wordpress websites ontwikkeld, die vanuit VWE gevoed wordt met uw occasions. Zo hebt u snel de voertuiginformatie alsook de foto's op uw website.

Geen Wordpress website?

MGS Automatisering ontwikkeld graag een nieuwe responsive Wordpress website voor u. Vervolgens kunnen wij de Wordpress VWE module voor u activeren. Bijkomend voordeel is dat u de nieuwe website zelf eenvoudig kunt bijwerken en dat de website goed op mobiele apparatuur wordt weergegeven.

CONTACTGEGEVENS

MGS Automatisering
Paleisweg 205
3852 NN  Ermelo
(nabij het Uddelermeer)

0577 40 19 71
info@mgsweb.nl

OPENINGSTIJDEN

Van maandag tot vrijdag zijn wij geopend van 8.00 - 12.00 en van 13.00 - 17.00 uur.

Op zaterdag zijn wij alleen op afspraak geopend.

Op zondag zijn wij gesloten.

OVER MGS

De computerwinkel in de buurt van Uddel, temidden van de prachtige Veluwse bossen.

Wij bieden op ICT vlak, bijna iedere dienst en ieder product aan.