Neem contact op: 0577-401971Help mij!
Cloud werken en diensten - Ermelo - Uddel

Cloud werken en diensten

In de cloud is vandaag de dag een veel gebruikte term. We willen overal en altijd onze gegevens kunnen inzien en het liefst ook aanpassen. Er zijn talloze oplossingen ontwikkeld voor online werken en mailen. Daarnaast worden er massaal gegevens online opgeslagen. Werkplekken worden steeds meer online ingericht. Al snel zult u de vraag stellen: wat zijn de mogelijkheden en voordelen voor mij?

Werkplek online

Online werken vanaf vrijwel iedere lokatie. Uw gegevens worden veilig online bewaard. De online werkplek is eenvoudig te benaderen met een computer, laptop, tablet of mobiele telefoon.

Server online

Een online server is een schaalbaar gevisualiseerd platform waar meerdere gebruikers online kunnen werken in een eigen omgeving. Verschillende type servers kunnen gekoppeld worden.

Mailserver online

Uw mail altijd en overal beschikbaar, maar dan zonder dure mailserver. Mail openen als webmail, in Outlook en gelijk ook op een tablet of mobiele telefoon.

Gegevens online

Werken op uw lokale computer of laptop, maar dan met een veilige online opslag van uw gegevens. Uw gegevens zijn daardoor overal beschikbaar.

Anti-virus

Een goede virusbeveilinging is van groot belang. Wij leveren een uitstekende Anti-Virus die wij centraal beheren en monitoren. Waar andere virusscanners verlopen gaat onze Managed Anti-Virus gewoon door.

Monitoring

Met de monitoring module kunnen wij de belangrijke hardware en software in uw computer controleren op storingen en defecten. Ook wordt inbraakgevoelige software in uw computer dagelijks van de nieuwste updates voorzien.

Online backup

Veel mensen maken geen back-up of bewaren deze in hetzelfde pand als het origineel. Bij brand, diefstal of defect bent u alles kwijt! Neem daarom nu een online backup oplossing voor de belangrijkste gegevens.

CONTACTGEGEVENS

MGS Automatisering
Paleisweg 205
3852 NN  Ermelo
(nabij het Uddelermeer)

0577 40 19 71
info@mgsweb.nl

OPENINGSTIJDEN

Van maandag t/m vrijdag zijn wij geopend van 8.00 - 12.00 en 13.00 - 17.00 uur.

Op zaterdag zijn wij alleen op afspraak geopend.

Op zondag en feestdagen zijn wij gesloten.

OVER MGS

De computerwinkel in de buurt van Uddel, temidden van de prachtige Veluwse bossen.

Wij bieden op ICT vlak, bijna iedere dienst en ieder product aan.