Neem contact op: 0577-401971Help mij!
Verkoop van hardware en software

Verkoop van hardware en software

Een uitgebreid assortiment aan hardware en software voor de zakelijke en particuliere gebruiker. Onze medewerkers zijn kundig en helpen u graag bij de aanschaf van de juiste ICT producten.

Server

Kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid zijn zeer belangrijk bij een server. Het hele bedrijf draait erop. Wij leveren fisieke en virtuele servers, bij voorkeur van HP. Wij hebben ervaring met fileservers, exchange mailservers, webservers en meer. 

  

Werkstation en Laptop

Voor de meeste zakelijke gebruikers is de computer of laptop een belangrijk stuk gereedschap. Daarnaast zijn ook particulieren steeds meer afhankelijk van hun pc. Wij leveren de bekende merken en voeren daarnaast een betrouwbaar eigen merk.

Printer en Plotter

Een laser- of inkjetprinter op uw bureau. Een draadloze WIFI printer voor in huis. Een kleurenlaserprinter of multifunctionele kantoormachine met scanner en finishing. Daarnaast hebben wij groot-formaat printers en plotters in het assortiment. 

Telefoon en Tablet

Lekker met een tablet op de bank. Een klant bezoeken om uw creatie of product te demonstreren. Wij leveren diverse types tablets, mobiele en vaste telefoons met of zonder SIM kaart. Speciale receptie toestellen met groot aanraakscherm.

Randapparatuur en Onderdelen

In ons magazijn hebben wij veel producten op voorraad. Van netwerkproducten tot losse onderdelen.

Software

Naast hardware hebben wij een uitgebreid assortiment aan bekende en minder bekende software. De producten van Microsoft, Adobe, Acronis, Altaro en vele andere. 

Van Microsoft Windows 8.1, Office 2013, Windows Server 2012 tot Exchange 2013. Acronis en Altaro back-up software. Anti-virus, Anti-malware, Anti-spam en Firewall software. 

Hebt u een stukje software op internet gevonden, maar geen betaalmogelijkheid? Vraag het MGS Automatisering. Wij kunnen veel software gewoon voor u bestellen!

CONTACTGEGEVENS

MGS Automatisering
Paleisweg 205
3852 NN  Ermelo
(nabij het Uddelermeer)

0577 40 19 71
info@mgsweb.nl

OPENINGSTIJDEN

Van maandag t/m vrijdag zijn wij geopend van 8.00 - 12.00 en 13.00 - 17.00 uur.

Op zaterdag zijn wij alleen op afspraak geopend.

Op zondag en feestdagen zijn wij gesloten.

OVER MGS

De computerwinkel in de buurt van Uddel, temidden van de prachtige Veluwse bossen.

Wij bieden op ICT vlak, bijna iedere dienst en ieder product aan.