Neem contact op: 0577-401971Help mij!
Observatie voor uw pand, terrein of stal

Observatie

Lopen er veel ongure types in uw omgeving? Staat één van uw dieren op het punt van bevallen? U kunt dag en nacht uw pand, terrein of stal observeren met de camera's en camerasystemen van MGS Automatisering.

Waarom heb ik een camerasysteem nodig?

Steeds meer bedrijven en huishoudens in Nederland krijgen te maken met ongewenst bezoek. Bescherming van pand en inboedel is geen overbodige luxe, maar eerder een noodzakelijk kwaad geworden. Enkel sloten zijn vaak niet afdoende. Met een camerasysteem met opnamemogelijkheid kunt u zien wat er gebeurt!

Op heb platte land zijn veel mensen met paarden, koeien, schapen of andere dieren. Deze dieren zijn van grote waarde en hebben veel aandacht nodig. Met onze camera's kunt u ze observeren en waar nodig snel ingrijpen.

Voordelig pakket of maatwerk?

Doordat wij naast een aantal voordelige camerabewakingspakketten ook maatwerk verzorgen is iedere opdracht of wens te realiseren. Er wordt gebruik gemaakt van professionele binnen- en buitencamera’s, draadloze en bedrade netwerkcamera’s, CCTV beveiligingscamera’s en standalone DVR apparatuur.

Uiteraard zijn er tal van mogelijkheden. Deze variëren van het aanbrengen van beveiligingscamera’s rond uw huis, het beveiligen van uw bedrijfspand of winkel tot het beveiligen van objecten en terreinen.

Camera’s

Wij leveren een groot assortiment aan bewakingscamera’s. Al onze camera’s filmen bij dag- en nachtlicht, door middel van IR (infrarood). Ook kunnen wij speciale HD-camera’s leveren voor extra beeldkwaliteit!

Veel camera’s worden met een UTP kabel op een cameranetwerk aangesloten. Daarnaast leveren wij draadloze of internet camera’s. Draadloze camera’s zijn er voor WIFI en 3G. Internet camera’s werken via het IP principe. Dit wordt vaak gebruikt om grote afstanden te overbruggen.

DVR

De digitale videorecorder is een belangrijk onderdeel van een compleet observatiesysteem. De DVR is voorzien van software voor de weergave, het terugkijken en het exporteren van videobeelden.

Onze standalone DVR is standaard uitgerust met 500GB geheugen voor het opslaan van videobeelden. Uiteraard is er een optie om het geheugen uit te breiden naar 1000GB of meer.

Installatie

Wij zijn al 15 jaar actief en vol passie bezig met het installeren, onderhouden en programmeren van bewakingscamerasystemen.

Of het nu gaat om één of meerdere camera's, beelden op een monitor, op uw computer, op uw iPhone of iPad, op Android toestellen of vanuit het buitenland via internet. Wij zorgen voor een perfecte samenstelling, installatie, onderhoud en ondersteuning.

Camera installatie is geschikt voor zowel particulieren, zakelijke klanten, als ook overheid en instellingen.

Een professionele aanpak met korte lijnen en vast aanspreekpunt, dat is camera installatie waar we trots op zijn!

CONTACTGEGEVENS

MGS Automatisering
Paleisweg 205
3852 NN  Ermelo
(nabij het Uddelermeer)

0577 40 19 71
info@mgsweb.nl

OPENINGSTIJDEN

Van maandag t/m vrijdag zijn wij geopend van 8.00 - 12.00 en 13.00 - 17.00 uur.

Op zaterdag zijn wij alleen op afspraak geopend.

Op zondag en feestdagen zijn wij gesloten.

OVER MGS

De computerwinkel in de buurt van Uddel, temidden van de prachtige Veluwse bossen.

Wij bieden op ICT vlak, bijna iedere dienst en ieder product aan.