Neem contact op: 0577-401971Help mij!
Programmeur nodig?

Programmeur nodig?

Soms is het er gewoon niet... de software of app die u nodig hebt is te specifiek. Wij hebben al jaren ervaring met het ontwikkelen van applicaties voor desktops en voor het web. Onze programmeurs kunnen uw "uitdaging" omzetten in een voor u eenvoudig te bedienen applicatie.

Kennis

Onze programmeurs beschikken over een brede kennis. Wij hebben ervaring met de programmeertalen: Microsoft VB.NET, Microsoft C++ / C#, Borland C++ Builder, PHP, HTML, Javascript, jQuery, Ajax. Daarnaast werken wij veel met databasesystemen als: MySQL, Microsoft SQL en Microsoft Access.

Naast applicatie ontwikkelaars zijn wij ook webdevelopers. Dus ook voor een website of webshop bent u bij MGS Automatisering aan het juiste adres.

Stichting Mestverwerking Gelderland

De stichting beschikt over een viertal installaties voor de mestverwerking van kalvergier. Met de huidige strenge regelgeving is het belangrijk dat de administratie goed op orde is. Inmiddels hebben wij er NewMemo geimplementeerd. Dit is een volledig nieuw ontwikkelde applicatie ter vervanging van de oude Memo2000 software. Na 16 jaar met de applicatie gewerkt te hebben, was het tijd voor een frisse wind.

Wat kan de applicatie NewMemo? Gegevens van de weegbrug, bemonsteringsapparatuur en de vdm-formulieren worden bij elkaar gebracht in een database. De chauffeurs die de aanvoer en afvoer verzorgen kunnen zich bij ieder informatiepunt aanmelden met NFC badges. Leveringen en contracten worden in diverse overzichten weergegeven. Er wordt een archief bijgehouden, hetwelk electronisch wordt verzonden naar het hoofdkantoor. NewMemo werkt samen met een Microsoft SQL database.

Geweermakerij Elspeet

Voor een geweermakerij en wapenhandel is het van groot belang, dat alle wapens, onderdelen en munitie vindbaar zijn. Een goede administratie is een must! 

Wij zijn al enige tijd bezig om een reeds bestaande applicatie te verbeteren en deze optimaal geschikt te maken voor de wapenhandel. Wapens, munitie, klanten en leveranciers zijn eenvoudige te beheren. De software beschikt over diverse modules zoals: relatiebeheer, voorraadbeheer, kassa, in- en verkoop, inventarisatie, facturatie, overzicht en export.

Wij werken daarbij nauw samen met het personeel van de geweermakerij, om zo tot een goed eindresultaat te komen.

CONTACTGEGEVENS

MGS Automatisering
Paleisweg 205
3852 NN  Ermelo
(nabij het Uddelermeer)

0577 40 19 71
info@mgsweb.nl

OPENINGSTIJDEN

Van maandag t/m vrijdag zijn wij geopend van 8.00 - 12.00 en 13.00 - 17.00 uur.

Op zaterdag zijn wij alleen op afspraak geopend.

Op zondag en feestdagen zijn wij gesloten.

OVER MGS

De computerwinkel in de buurt van Uddel, temidden van de prachtige Veluwse bossen.

Wij bieden op ICT vlak, bijna iedere dienst en ieder product aan.